Glassrekkverk med stil

Glass
rekkverk

Glassrekkverk er en fantastisk måte å avgrense på som fungerer like godt utendørs som innendørs. Glassene er tilgjengelige med forskjellige funksjoner og farger. Vi kommer og ser på ditt prosjekt, måler opp, og gir deg en pris. Deretter avtaler vi levering og montering. Ønsker du å montere selv, ta kontakt med oss.
Glassrekkverk, Innglasset veranda

Forskjellige typer rekkverk

Vi leverer våre produkter til hele Norge, men ønskes det at vi skal montere vinterhager eller innglassing, blir det ofte Østlandet som blir det mest naturlige nedslagsfeltet. Allikevel samarbeider vi med håndverkere og andre bedrifter over hele landet, så ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til.

Godkjent glass

På grunn av fallfaren er det regler om hvilken type glass som kan brukes i et glassrekkverk. I Råde Glass bruker vi alltid herdet og laminert glass i våre rekkverk. Valget av glass og folie er viktig å tenke på avhengig av hvor du bor. Hvis du bor nær kysten, er det bedre å velge et laminert glass med EVA-folie, da det er mer motstandsdyktig mot vær og vind.

Levering og montering

Våre produkter for glassrekkverk leveres til din adresse, pakket og levert med en miljø- og bærekraftstankegang gjennom alle ledd. Ønsker du at vi monterer, da vil montør ta med alle produkter, samt rydde opp emballasje.