Råde Glass

Om oss

Råde Glass er et fleksibelt og et kvalitetsbevisst selskap. I tillegg til å levere glass og vinterhager, er vi en entreprenør med spesialfelt innen støyskjerming knyttet til trafikkerte veier.
Vi har kunder i både proff og privatmarkedet. Vi startet opp i 2005 med kontorer i Moss, men vi har siden den gang flyttet våre kontorer til Råde.
Norgeskart

Her jobber vi

Vi leverer våre produkter til hele Norge, men ønskes det at vi skal montere vinterhager eller innglassing, blir det ofte Østlandet som blir det mest naturlige nedslagsfeltet. Allikevel samarbeider vi med håndverkere og andre bedrifter over hele landet, så ta kontakt med oss, så ser vi hva vi får til.
Råde Glass har levert mange vinterhager til Moss, Fredrikstad og Sarpsborg, men også mye til området rundt Oslo, som Follo, Ski, Vestby og Romerike.

Motivert
og faglig
dyktig

Råde Glass er pr i dag 10 motiverte medarbeidere som alltid ønsker nye oppdrag, og vi tar alle oppdrag uavhengig av størrelsen det måtte være. Vi anser alle jobber som like viktige da våre kunder alltid skal føle at de blir skikkelig ivaretatt på en god måte, og få et sluttresultat de er fornøyd med. Vi er opptatt av at prosjekter skal planlegges godt, slik at resultatet blir godt og at det ikke kommer noen overraskelser.
uteromspartier-1 min md